KERTÉSZ UNIO

ESEMÉNYEK / PROGRAMOK

Kertész Unió Üzleti Reggeli

2024. június 13. 9.00-11.00

Munkatársak megbecsülése, ösztönzése és megtartása

Témavezető: Lukács Zoltán Kertész Unió Zrt. tulajdonos, Garden Kft. ügyvezető

Házigazda: Nagy Csanád Kertész Unió Zrt. tulajdonos, Kisvakond Zöldtetőépítő Zrt. vezérigazgató

Helyszín: Kertész Unió Zrt. székhelye, 1138 Budapest, Váci út 152-158., 1. emeleti előadóterem

Részvételi díj: 11.900 Ft + Áfa, MAKEOSZ tagoknak kedvezményes díj: 9.900 Ft + Áfa

 

A Kertész Unió Zrt. a nagy sikerű első, teltházas rendezvénye után meghirdeti a következő Üzleti reggelijét, amelyet a kertépítő szakmában tevékenykedő cégek vezetőinek szervez.

A következő Üzleti reggeli témája a munkatársakról szól. Ez a téma is rendkívül izgalmasnak ígérkezik, mert nagyon sok szempontból beszélgethetünk arról, hogy milyen egy jó munkatárs. Már a megtalálásuk sem egyszerű, mert mindannyian tudjuk, hogy a kertész ágazatot is sújtja a szakemberhiány. Mégis mit tehetünk ebben a helyzetben, hogyan és hol találhatunk rá a jó szakemberekre, hogyan tudjuk őket fejleszteni, motiválni, megtartani?

Az Üzleti reggelin Lukács Zoltán, a Garden Kft. ügyvezetője fogja megosztani több évtizedes tapasztalatait a témával kapcsolatban, majd természetesen lesz lehetőség arra, hogy mindenki megossza saját élményeit is vezetőtársaival.

Üzleti reggelinket elsősorban cégvezetők, humánerőforrás szakemberek számára ajánljuk.

Hiszünk abban, hogy a tapasztalatcsere minden vezető számára olyan értékkel bír, amely elősegíti az általa irányított cégben a még jobb gyakorlat kialakítását és az üzleti szférában a jobb érdekérvényesítő képességet.

Jelentkezés a rendezvényre: Az Üzleti reggelire az iroda@kerteszunio.hu email címen várjuk a jelentkezéseket, megjelölve a résztvevők nevét és létszámát, valamint, hogy melyik cég képviseletében vesznek részt a rendezvényen, illetve, hogy cégük tagja-e a MAKEOSZ-nak. A részvételi díjról díjbekérőt küldünk, illetve a jelentkezésről visszaigazolást is küldünk, amelyben további technikai információkkal szolgálunk a rendezvénnyel kapcsolatban.